Onafhankelijk onderzoek actueel en richtinggevend

Participanten gezocht voor onderzoek naar werkenden met een bescheiden inkomen

10 oktober 2017

Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar de leefsituatie en behoeften van werkende mensen met een inkomen net boven het sociaal minimum. Hoe lukt het hen om elke maand weer rond te komen? Moeten ze daarvoor dingen laten? Blijft er na het betalen van de vaste lasten nog geld over voor leuke dingen, zoals uitjes en vakanties? En: wat kunnen mensen die onder het sociaal minimum leven, leren van deze groep? Een belangrijk onderdeel van het onderzoek zijn diepte-interviews met mensen uit de doelgroep zelf.

Herkent u zichzelf in bovenstaande omschrijving? Met andere woorden: Heeft u één of meerdere banen of heeft u een eigen bedrijf, ontvangt u geen uitkering en is het voor u een uitdaging elke maand de eindjes weer aan elkaar te knopen? Dan zijn wij erg geïnteresseerd in uw verhaal. Een interview duurt ongeveer een uur en is telefonisch. Het tijdstip bepaalt u zelf. Het gesprek is anoniem.

Meer informatie en aanmelden
Deelnemen of meer informatie over het onderzoek via: 030-2303247 of per e-mail sdewinter@verwey-jonker.nl. . De onderzoekers nemen zo snel mogelijk contact met u op.