Diversiteit

Oproep: EenVandaag opiniepanelleden gezocht 

15 mei 2019

Wat vind jij goed aan Nederland en wat niet? Laat het weten!

Vind je dat we in Nederland kunnen zeggen wat we willen? Wat gaat er goed in Nederland en wat niet? En hoe leven mensen afkomstig uit verschillende culturen hier met elkaar samen? Het programma EenVandaag hoort graag je mening.

EenVandaag is benieuwd hoe jij denkt over de Nederlandse identiteit en tradities en doet daar onderzoek naar. “We vinden het ook belangrijk om te weten hoe mensen met een migratieachtergrond hierover denken”, vertelt Gijs Rademaker, presentator van het EenVandaag Opiniepanel.

Ga naar het onderzoek
Doe mee aan de enquête door op deze link te klikken: https://1v.nl/identiteit

EenVandaag hoopt ook dat mensen aangeven vaker onderzoeken te willen ontvangen. “Niet alleen bij dit onderwerp missen we de mening van mensen met een migratieachtergrond", zegt Rademaker. "We willen ook bij andere onderwerpen die stem laten horen. Als je je opgeeft voor het EenVandaag Opiniepanel, ontvang je gemiddeld één keer per week een onderzoek en kunnen wij jouw mening brengen op radio, tv, online, in het land én in de politiek.” 

Over EenVandaag Opiniepanel
Het EenVandaag Opiniepanel bestaat momenteel uit 50.000 mensen uit alle delen van de bevolking. Wekelijks geven zij hun mening over actuele onderwerpen. Iedereen kan meedoen aan het panel. Uiteraard hoef je alleen de enquêtes in te vullen die je interessant vindt.

De uitslag van het onderzoek maakt EenVandaag op zaterdag 18 mei bekend.