Onafhankelijk onderzoek actueel en richtinggevend

Deelnemers voor onderzoek naar leven van kinderen met chronische aandoeningen gezocht

22 juni 2018

Het is belangrijk dat alle kinderen en jongeren mee kunnen doen, bijvoorbeeld op school of met sport of door werk. Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar hoe het gaat met kinderen en jongeren in Nederland. In het onderzoek kijken we naar kinderen en jongeren die een chronische ziekte of aandoening hebben en hun gezonde leeftijdsgenoten.

We willen in kaart brengen hoe zij meedoen in het leven en onderzoeken wat er nodig is om de kansen van kinderen en jongeren met chronische aandoeningen te vergroten. Val je in de leeftijdsgroep van 10 tot en met 25 jaar en wil je helpen met ons onderzoek? De vragenlijst voor kinderen en jongeren is hier te vinden.

Bent u een ouder/verzorger van een kind in de leeftijd van 3 tot en met 9 jaar en wilt u ook meewerken? De vragenlijst voor ouders is hier te vinden.

De vragenlijst staat open tot en met 8 juli 2018. Meer informatie over het onderzoek is hier te vinden of stel je vraag aan projectleider Lineke van Hal via lvanhal@verwey-jonker.nl of via 06-34738621.