Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Gericht aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Vind hier alle licentienemers, die werken volgens de principes van het 'Huis van Werkvermogen':

Vind hier alle dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk.
Zoek op naam van een dienstverlener of op plaats:

Kennis delen

Blik op Werk houdt u graag op de hoogte. En dat doen we op verschillende manieren. Aan u de keuze!

Nieuw!

Mastermodule HAN Adviseur Duurzame Inzetbaarheid, erkend door Blik op Werk

Op 31 augustus 2016 gaat de Mastermodule Adviseur Duurzame Inzetbaarheid van start bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen. De module duurt 5 maanden en is gericht op HR-adviseurs, Arbo-deskundigen, casemanagers of leidinggevenden die hun kennis op gebied van Duurzame Inzetbaarheid willen vergroten. De module is los te volgen, maar kan ook gevolgd worden als onderdeel van de tweejarige Master opleiding HRM. De module vormt de student tot deskundige op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkvermogen, vitaliteit, bevlogenheid en werkstresspreventie; zowel inhoudelijk als toepassingsgericht.

U leest er alles over in dit nieuwsbericht. Bekijk hier de factsheet van de opleiding. Meer informatie over duurzame inzetbaarheid aan de HAN vind u op hun website

Nieuwsbrief en Blik op Nieuws

Als u  de tweemaandelijkse nieuwsbrief van Blik op Werk wilt ontvangen over trainingen, bijeenkomsten en informatie over Blik op Werk, dan kunt u zich hier abonneren

Wilt u wekelijks  een compilatie van de actualiteiten over duurzame arbeidsparticipatie?
Hier kun zich gratis abonneren op Blik op Nieuws.

Social Media

Voor verhalen en beelden uit de praktijk, kunt  u ons volgen via de social media, zoals  Facebook, Twitter, via ons blogLinkedin via het Blik op Werk YouTube kanaal.


Praktijkvoorbeelden


een voorbeeld van weer aan het  werk.

Hoe werkt deze site? Opmerkingen?