Welkom op onze nieuwe website!

Actualiteiten overzichtGepubliceerd op: 08-10-2020
Nieuws

We hebben onze site vernieuwd, en we zijn blij het resultaat aan je te kunnen presenteren. Kijk rustig rond – je vindt hier al onze publicaties, zoals je van ons gewend bent. Daarnaast is er meer ruimte voor blogs en artikelen. Kijk ook eens bij het onderdeel cases: hier geven we een aantal voorbeelden van afgeronde projecten waar we trots op zijn!

Het is je misschien opgevallen dat we ook onze huisstijl hebben vernieuwd. Het centrale element in deze nieuwe stijl is het verbindingsstreepje tussen ‘Verwey’ en ‘Jonker’. Dit betekent meer dan de letterlijke verbinding tussen deze twee woorden: het staat voor de verbinding die we als instituut hebben met de samenleving en de verbinding die we willen stimuleren ín de samenleving. Ook is het een mooi beeld van hoe onze onderzoeken ontstaan in interactie met opdrachtgevers en relevante stakeholders.

Omdat we sinds 1996 onderzoeken publiceren, hebben we meer dan 1300 unieke publicaties die we van onze oude website naar de nieuwe moeten verhuizen. We vinden het belangrijk dat deze allemaal direct vanaf de lancering van de nieuwe site te vinden zijn. Maar je zult misschien zien dat een aantal publicatiepagina’s nog niet mooi is opgemaakt- dit kost namelijk veel tijd. We zijn hard bezig om dat zo snel mogelijk bij te werken. Bedankt voor je geduld.

Met grote dank aan:

Deel dit nieuwsbericht op: